Ons verhaal

Foto

Waar doen we het voor?


Je bent lekker warm aangekleed, je warmtelaarzen liggen op een voetenbankje van sneeuw. De zon schijnt lekker en je zit helemaal uit de wind. Het is flink koud, maar zo in de zon is het heerlijk. Je geniet volop van de natuur en een warme kop koffie staat dampend naast je.

Je kijkt over het water waar je de afgelopen weken hebt gevoerd. Een paar handjes vol gecrushte boilies met een paar hele boilies.
Alles voorverteerd door de enzymen en voorzien van een baitspray bomvol vitamines en aminozuren. 

Opeens zie je een paar kringen op je stek en je schiet naar het puntje van je stoel. Machtig! Wat gaat er nu gebeuren?

De gedachten razen door je hoofd! Is het karper? Zijn ze aan het azen? Zitten ze op mijn voer?

Wauw, mooi hé? Dat is nou karpervissen, onze hobby!

Soms lijken we even te vergeten waar het allemaal om draait. Targets, aantallen, gewichten, is dat waar je het voor doet?

In dit verhaal is er nog geen vis gevangen en waarschijnlijk zag je het al helemaal voor je.

Vissen is zoveel meer dan naar het water turen en een beetje zitten wachten tot er iets gebeurt.

Vissen is zo mooi, Vissen is je eigen avontuur beleven.

Je Ervaart de rust, 
Geniet van de natuur, 
Gaat voor de uitdaging

Er is toch maar 1 reden waarom we ooit begonnen met vissen? Omdat we het leuk vinden! En natuurlijk om even je vrouw en kids te ontvluchten 

Waarom ben jij ooit begonnen te vissen en weet je je eerste vangst nog?
Wij maken ons aas zodat jij kan gaan vangen, kunt genieten en jouw eigen avontuur beleven. 

Iedereen heeft het over de hoogste kwaliteit en de beste prijs. Maar soms lijkt het alsof we vergeten waarom we eigenlijk vissen.

Natuurlijk maken wij ook de hoogste kwaliteit, gebruiken we altijd verse ingrediënten en bieden we de beste service.
Waar het om gaat is dat jij met plezier aan de waterkant zit en daar doen wij het voor...

 

Wij wij zijn? Wij zijn Jan en Aldert. Samen zijn wij Evolution Products.


Het zal in 2006 geweest zijn. We zaten te vissen in Frankrijk. Mijn eerste trip naar het beloofde land, man wat had ik er zin in! En man, wat viel het tegen toen de vangsten uitbleven. Diepe teleurstelling na 14 dagen geen enkele vis in het net te hebben gehad. Daar rij je dan dat hele eind voor. Vanuit Friesland bijna 6 uren als het verkeer meewerkt. We zijn nog een aantal keren verkast naar een hopelijk betere stek maar het mocht niet zo zijn.

Maar ook dat is vissen! En ondanks de teleurstelling heb ik een vreselijk mooi avontuur beleefd. Nieuwe vrienden gemaakt en zelfs ons bedrijf is daar ontstaan!

Eerst verkochten we andere merken, maar het echte plezier zat voor ons in het zelf maken van onze boilies. Exact weten wat er in je boilie zit zodat je kunt inspelen op de omstandigheden. Al snel kwamen er vrienden en bekenden om ook wat van dat aas te proberen en de voldoening werd nog groter toen ook zij begonnen te vangen, op Ons aas. Prachtig vonden we dat.

Al jaren droomden we er van om voor ons zelf te beginnen, 2 beste vrienden, samen het avontuur aangaan. De (boilie) wereld veroveren en lekker vissen onder werktijd wink.

Onze droom is uitgekomen, wij mogen jullie helpen met advies, boilies en ander aas en als wij ergens van kunnen genieten dan is dat als jij daarmee jouw avontuur aan het water beleefd, en jij vissen (weer) leuk vindt!


Onze slogan is niet voor niets: Enjoy Your Catch!


Ow ja, om het voor iedereen leuk te houden:
  • Hanteren we eerlijke prijzen, dat is voor beide partijen wel zo leuk
  • Betalen we de helft van de verzendkosten voor je
  • Betalen we vanaf 75 euro alle verzendkosten voor je
  • Sturen we je graag onze beste en leukste vis tips (meld je hier aan)
 


 

 Ik ben Aldert, ik help je met al je vis vragen. Samen met Jan ben ik de oprichter en mede eigenaar van Evolution Products. In 2006 begonnen we met het verkopen van boilies van andere merken maar al snel gingen we over op het maken van onze eigen Evolution Baits. Bij mijn moeder in de bijkeuken startte ons avontuur. En ik kan je vertellen, daar waren de buren niet altijd even blij mee! Hoe vaak die de was moesten binnenhalen omdat de witte knoflook wolken uit de schuur weer voorbij trokken laugh

Ik vis zowat mijn hele leven al, vroeger op alles wat voorbij komt en sinds mijn 14e vooral op karpers. Het vissen op en vangen van karpers is een mooie uitdaging waar we de laatste jaren soms veel te weinig aan toe komen! Maar net als vissen is Evolution Products ook "hobby" en dat heb ik er graag voor over. Ik woon samen met Jefta die gelukkig ook van camperen houdt zodat we af en toe lekker samen een nacht kunnen vissen.
En ik ben Jan, ik help je bij al je vragen over bestellingen e.d.

Samen met Aldert ben ik in 2006 Evolution Products gestart. Als goede vrienden zaten we altijd samen aan de waterkant en hier zijn dan ook de plannen begonnen. Ik ben pas op mijn 16e begonnen met (karper) vissen maar was direct verslaafd. Helaas is door een ernstig auto ongeluk en daaruit voorkomende gezondheidsproblemen vissen een stuk lastiger geworden, af en toe een dagje en als het lukt een nacht vissen blijft natuurlijk mooi en op die manier vis ik dan ook rustig door. Ook mijn vrouw Marianne zit regelmatig met een hengeltje aan de waterkant en onze zoon Jesse van inmiddels alweer bijna 5 zal dan ook wel een echte visser worden wink