Over ons

Foto

 

Tegenvallende vangsten?


Soms lijkt het alsof niets werkt, alsof de vissen allemaal verdwenen zijn en niets wat je probeert lijkt te werken. 

Een karper vangen is soms zo simpel nog niet

Wij hadden dit probleem jaren geleden zelf ook en zo is Evolution Products ontstaan. Want, waarom lukt het je niet om wat te vangen? Ligt het aan je aas of is het je stekkeuze? Of is het weer misschien de grote spelbreker?

Niet al die factoren kun je uitsluiten, het blijft natuurlijk wel vissen. Maar de aas factor kun je toch wel bijna geheel uitsluiten.
De kans dat je met goed aas meer vangt is al een stuk groter, maar de kans dat je met het juiste aas meer vangt is nog veel groter.

Goed aas versus het juiste aas


Tussen goed aas en het juiste aas zit nog een behoorlijk verschil. Stel je hebt een hele goede boilie met een hoge voedingswaarde, maar het water is koud en de vis heeft die hoge voedingswaarde nu helemaal niet nodig. De vis is al verzadigd na een paar boilies en zal daarna weinig tot niks meer doen. Dikke pech voor jou als je dan zit te wachten op een aanbeet.

Dan zat je dus wel met goed aas, maar niet het juiste aas. Had je een licht verteerbare (instant) koolhydraat boilie dan had je een veel grotere kans op een aanbeet, omdat de vis daar meer van zou gaan eten.

En zo eenvoudig werkt het eigenlijk met je aaskeuze als je de andere factoren zou kunnen uitsluiten. Met alleen je aaskeuze ben je er nog niet, dat weten wij ook wel. Maar door jou inzicht te geven in welk aas je wanneer zou moeten inzetten ga je gegarandeerd meer karpers vangen...
 

Hoe werkt dat dan precies?

Het werkt heel simpel, wij sturen je een e-mail met daarin onze boilie keuze hulp.

Dat zijn 2 pagina's waarvan de eerste over de 3 verschillende typen boilies gaat en de tweede pagina gaat over welke boilie uit ons assortiment dan bij jou water en omstandigheden zou passen.

Zo eenvoudig is het!

Later krijg je een aantal mails waarin we je alles uitleggen wat je moet weten over de ingrediënten in een boilie en wanneer je deze het beste kunt inzetten.

Je leert dus oa het verschil tussen koolhydraten en eiwitten oftwel zoet versus vismeel boilies en waarom dat zo belangrijk is voor je vangsten.

Lekker vanuit je luie stoel en zonder extra moeite leer jij dus:

  • Met welke boilie je in welk seizoen betere vangkansen hebt
  • Met welk type boilie je contrast vormt en daardoor extra opvalt
  • Hoe je de verschillende boilie types kunt combineren voor nog beter resultaten
  • Hoe je inspeelt op de voedingsbehoefte van de karper en dus een voorsprong hebt op de rest
 

Vul dus nu je mail adres in en je onvangt direct de boilie keuze hulp in je mailbox.

Gratis Boilie Keuze Hulp

Vul hier je gegevens in waar de Gratis Boilie Keuze Hulp naar toe gestuurd mag worden. We sturen je dan de komende tijd alle info die je gaat helpen aan meer vangsten.. 

 

 Ik ben Aldert, ik help je met al je vis vragen. Samen met Jan ben ik de oprichter en mede eigenaar van Evolution Products. In 2006 begonnen we met het verkopen van boilies van andere merken maar al snel gingen we over op het maken van onze eigen Evolution Baits. Bij mijn moeder in de bijkeuken startte ons avontuur. En ik kan je vertellen, daar waren de buren niet altijd even blij mee! Hoe vaak die de was moesten binnenhalen omdat de witte knoflook wolken uit de schuur weer voorbij trokken laugh

Ik vis zowat mijn hele leven al, vroeger op alles wat voorbij komt en sinds mijn 14e vooral op karpers. Het vissen op en vangen van karpers is een mooie uitdaging waar we de laatste jaren soms veel te weinig aan toe komen! Maar net als vissen is Evolution Products ook "hobby" en dat heb ik er graag voor over. Ik woon samen met Jefta die gelukkig ook van camperen houdt zodat we af en toe lekker samen een nacht kunnen vissen.


En ik ben Jan, ik help je bij al je vragen over bestellingen e.d.

Samen met Aldert ben ik in 2006 Evolution Products gestart. Als goede vrienden zaten we altijd samen aan de waterkant en hier zijn dan ook de plannen begonnen. Ik ben pas op mijn 16e begonnen met (karper) vissen maar was direct verslaafd. Helaas is door een ernstig auto ongeluk en daaruit voorkomende gezondheidsproblemen vissen een stuk lastiger geworden, af en toe een dagje en als het lukt een nacht vissen blijft natuurlijk mooi en op die manier vis ik dan ook rustig door. Ook mijn vrouw Marianne zit regelmatig met een hengeltje aan de waterkant en onze zoon Jesse van inmiddels alweer bijna 5 zal dan ook wel een echte visser worden wink

Kan jij ook niet kiezen? Wij leggen je uit hoe je je keuze kunt maken...

Met deze heldere uitleg over boilies en hun inhoud krijg je meer inzicht in welke boilies het beste bij jouw visserij passen. Je kijgt de tips direct in je mailbox

Je gegevens worden niet gedeeld met anderen, veilig opgeslagen en niet misbruikt. Meer weten over hoe wij jouw gegevens behandelen? Check onze Privacy Verklaring https://evolutionproducts.nl/privacy