7 maart open dag Evolutionproducts & Lancering Smoked Fish range!

7 maart open dag Evolutionproducts & Lancering Smoked Fish range!

7 maart open dag Evolutionproducts & Lancering Smoked Fish range! 

Elke visser zal het herkennen: Carp Zwolle is achter de rug, de dagen worden langer en de natuur komt langzamerhand weer tot leven. Het nieuwe seizoen staat voor de deur. 

Om het nieuwe seizoen goed van start te laten gaan zullen wij van Evolutionproducts op 7 maart een open dag organiseren. Tijdens deze open dag zullen wij onze nieuwe boilie lanceren! 

Nieuwe Boilie seizoen 2020

Na een langdurige periode waarin onze teamleden de nieuwe boilie uitvoerig hebben getest, zijn we tot een resultaat gekomen waar wij erg trots op zijn. In  verschillende jaargetijden en op diverse type wateren deed de boilie ons telkens weer versteld doen staan. De nieuwe boilie die de naam "Smoked Fish" zal gaan dragen zal zowel de vis als de visser erg blij maken. Een Nederlandse topvis gevangen door teamlid Frank op de Smoked Fish. 

Het doel was om een boilie te ontwikkelen die zowel instant als na een aantal dagen voeren voor succes zou moeten zorgen. De boilie moet de vis dus voldoende voedingswaarde bieden om de vis te voorzien in haar dagelijkse behoefte. Ook moet de boilie voldoende voedselprikkels loslaten om de vis te doen azen.  

Teamlid Julian met een prachtig beschubte spiegel die de Smoked Fish niet kon weerstaan! 

Een eiwitrijke Boilie


Door een gedegen basismix te completeren met verschillende soorten vismeel en zogenaamde ‘triggers’ hebben wij dit kunnen bewerkstelligen. Met een eiwitpercentage van maar liefst 31,67%, een koolhydraatpercentage van 22,69% en ook nog eens 12,89% vet is dit een boilie geworden die zeer accuraat is wat betreft de balans in macronutriënten. Deze boilie zal er dus voor zorgen dat de vis in elk jaargetijde de voedingsstoffen krijgt die zij benodigd.  

De Smoked Fish zal op de open dag als eerste uitgeleverd gaan worden. Op de open dag zullen wij uiteraard alle vragen beantwoorden over deze echte vanger. Ook kan je de boilie natuurlijk voor het eerst ruiken, voelen en proeven. 

 

Wat kun je 7 maart op de open dag verwachten? 

  • Lancering Smoked Fish 
  • Demo van Boiliefabriek 
  • Verschillende spellen met mooie prijzen! 
  • Volledige Evolution team zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden 
  • Hapje & Drankje 
  • Gezelligheid ;) 

Deze dag zijn er ook verschillende activiteiten waarmee je prijzen kunt winnen! Denk aan het rad van fortuin, Draai aan het rad en je hebt altijd prijs!

Precisie werpen, werp lood in de emmer en win gratis pop ups!  een loterij, koop een lootje en maak kans op super vette prijzen!

Heb jij snelle ogen en een goed geheugen? Doe mee aan balletje balletje. Test je neus met de blind booster test! Raad jij alle geuren?

Wij hopen jullie allemaal te verwelkomen tussen 10.00 – 17.00 op het volgende adres: 

Evolution Products 
Industrieweg 10 D 
7921 JP Zuidwolde 

 

    24-02-2020 09:50     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.