Freezerbait Boilies

Wil je niet telkens aan je vrouw moeten vertellen dat je weer een weekend in een koude, vochtige tent hebt gezeten voor niks?

Als je gaat vissen met ons aas dan lok je de vis naar je toe. Je voorziet hem voor een groot deel in zijn voedingsbehoefte en ook helpen we je een bewuste keuze te maken tussen eiwitten of juist koolhydraten. Je zult zien dat je hierdoor meer gaat vangen. Je biedt namelijk het juiste aas in de juiste periode aan in plaats van lukraak balletjes in water te gooien en hopen dat de karpers er zin in hebben.

Vitamines, mineralen en aminozuren zorgen ervoor dat onze boilies super aantrekkelijk zijn. Sommige boilies zijn zelfs zo samengesteld dat ze heel erg dicht bij natuurlijk voedsel komen en bijvoorbeeld een hoog eiwitpercentage bevatten. Zo bestaat de Krill Shrimp Trassi voor 1/3 uit krill en garnaal en onze Liver & Tuna bevat 25 % tonijnmeel.

Dit doen we we doen zoveel mogelijk met lichaamseigen eiwitten die ze het beste opnemen. Maar ook het tegenovergestelde is soms erg effectief. Dat zijn de koolhydraatboilies. De zoete birdfood ballen zoals de Milk en Fruit en de Scopex CSL.

Instant super krachtig maar niet echt geschikt voor de langere termijn vanwege het gebrek
aan voedingsstoffen. Onze midden categorie bevat een goede dosis eiwitten om langere tijd mee te kunnen voeren en toch ook erg effectief zijn als je ze instant zou gebruiken. Dat zijn de Sweet Fish en de Garlic Robin Red

Wil je weten wat je nou het beste kunt kiezen? Download dan hier de gratis Boilie Keuze Hulp...


Weergave:


Bezig met laden...

Onze freezerbaits worden vers gedraaid op bestelling. Vanaf 25 kg is dit al mogelijk en dan krijg je meteen een leuke korting van ons.

Wil je je boilies nog aantrekkelijker maken? Dat kan met onze unieke enzymen behandeling. Voor het inpakken behandelen we je boilies met enzymen. Tijdens het transport naar jou toe kunnen ze dan lekker hun werk doen en je aas vast voorverteren. Hierdoor worden de aminozuren vrijgemaakt en vind de karper ze nog veel aantrekkelijker!

Wil je alles lezen over de enzymen klik dan hier voor de hele uitleg....