Boilie draaiservice

Evolution Products Boilie Draaiservice

Boilies laten draaien?

Dat kan! Wij willen het alleen wel zo makkelijk mogelijk houden voor beide partijen. Daarom werken wij als volgt:
  • Onze neutrale Basismix 50%
  • Ei Compound 10-15%
  • Maximaal 35-40% toevoegingen
  • Minimaal 25 kg boilies per smaak en diameter
Wij gebruiken een basismix die met vrijwel alle producten goed te gebruiken is. We voegen daaraan 10 tot 15% ei compound toe om te zorgen dat je boilie goed uithard. Het is aan jouw om aan te geven hoe hard je ze wil. Dit zal altijd een beetje gissen blijven bij de eerste partij.

De basismix is vrij neutraal van kleur en smaak, je kunt dit dus aanvullen met zoetstof en birdfood of vismeel wanneer je een fishmix wilt. Dat komt allemaal uit de 35 tot 40% die je zelf mag invullen. 

Je kunt dan dus 35 tot 40% zelf gekozen ingrediënten toevoegen. Die mag je zelf aanleveren maar wij kunnen die ook voor je bestellen.

Evolution Products beschikt over een eigen boilie productielijn. Onze boilies worden gestoomd, zo blijven vloeibare attractors beter behouden en kunnen we het aas op een zo laag mogelijke temperatuur garen. Na het aanmaken van de mix met alle vloeistoffen wordt het deeg vanuit de menger naar de extruder gebracht. Vervolgens word er door de extruder een mooie worst van gemaakt welke automatisch in de boilie machine terecht komt. Daarna worden de boilies opgevangen en gestoomd in een moderne combi steamer. Na het droog proces wordt er handmatig verpakt zodat we tevens een laatse controle op het eind product hebben.

Wil je meer weten neem dan even contact met ons op.

Lees ook eens dit artikel over boilies kopen of zelf (laten) maken.....
 Evolution Products - Boilie Draaiservice Zuidwolde