Readymade Boilies

Wil je niet telkens aan je vrouw moeten vertellen dat je weer een weekend in een koude, vochtige tent hebt gezeten voor niks?

​Weer geen karper gevangen, je vismaten lachen je ook al uit en daar ben je natuurlijk wel klaar mee! 

Heel herkenbaar, wij hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Maar er is wel wat aan te doen.

Als je gaat vissen met ons aas dan lok je de vis naar je toe. Je voorziet hem voor een groot deel in zijn voedingsbehoefte.

Vitamines, mineralen en aminozuren zorgen ervoor dat onze boilies super aantrekkelijk zijn. Sommige boilies zijn zelfs
zo samengesteld dat ze heel erg dicht bij natuurlijk voedsel komen en bijvoorbeeld een hoog eiwitpercentage bevatten.

Dit doen we we doen zoveel mogelijk met lichaamseigen eiwitten die ze het beste opnemen. Maar ook het tegenovergestelde is soms erg effectief.
Dat zijn de koolhydraatboilies. De zoete birdfood ballen. Instant super krachtig maar niet echt geschikt voor de langere termijn vanwege het gebrek
aan voedingsstoffen. Onze midden categorie bevat een goede dosis eiwitten om langere tijd mee te kunnen voeren en toch ook erg effectief zijn
als je ze instant zou gebruiken.

Zo wordt vissen weer leuk!


Weergave:

Je zoekt een Boilie maar je wilt:

  • Geen gedoe met boilies ontdooien
  • Geen gedoe met beschimmelde boilies
  • en je wil overgebleven boilies bewaren
Dan zijn Readymade Boilies voor jou het meest geschikt. Deze boilies bevatten een lage dosis conserveringsmiddelen zodat ze (bij ons) circa 1 jaar houdbaar blijven na productie.

Wil je onze boilies aangepast hebben naar je eigen wensen? Dat kan! Vanaf 25 kg per smaak / diameter maken we precies wat jij wil! Neem hier even contact met ons op en stuur ons je wensen.