Readymade Boilies

Readymade Boilies Kopen? Waar moet je op letten...

Als je gaat vissen met onze Boilies dan lok je de vis naar je toe. Je voorziet hem voor een groot deel in zijn voedingsbehoefte en ook helpen we je een bewuste keuze te maken tussen eiwitten of juist koolhydraten. Je zult zien dat je hierdoor meer gaat vangen. Je biedt namelijk het juiste aas in de juiste periode aan in plaats van lukraak balletjes in water te gooien en hopen dat de karpers er zin in hebben.

Vitamines, mineralen en aminozuren zorgen ervoor dat onze boilies super aantrekkelijk zijn. Sommige boilies zijn zelfs zo samengesteld dat ze heel erg dicht bij natuurlijk voedsel komen en bijvoorbeeld een hoog eiwitpercentage bevatten. Zo bestaat de Krill Shrimp Trassi voor 1/3 uit krill en garnaal en onze Liver & Tuna bevat 25 % tonijnmeel.

Dit doen we we doen zoveel mogelijk met lichaamseigen eiwitten die ze het beste opnemen. Maar ook het tegenovergestelde is soms erg effectief. Dat zijn de koolhydraatboilies. De zoete birdfood ballen zoals de Milk en Fruit en de Scopex CSL.

Instant super krachtig maar niet echt geschikt voor de langere termijn vanwege het gebrek aan voedingsstoffen. Onze midden categorie bevat een goede dosis eiwitten om langere tijd mee te kunnen voeren en toch ook erg effectief zijn als je ze instant zou gebruiken. Dat zijn de Sweet Fish en de Garlic Robin Red
Gratis Boilie Keuze Hulp

Vul hier je gegevens in waar de Gratis Boilie Keuze Hulp naar toe gestuurd mag worden. We sturen je dan de komende tijd alle info die je gaat helpen aan meer vangsten..

 

Onze meest verkochte boilie top 3

  1. Milk en Fruit Boilies
  2. Krill Shrimp Trassi Boilies
  3. Scopex CSL Boilies


Weergave:


Bezig met laden...

Je zoekt een Boilie maar je wilt:

  • Geen gedoe met boilies ontdooien
  • Geen gedoe met beschimmelde boilies
  • en je wil overgebleven boilies bewaren
Dan zijn Readymade Boilies voor jou het meest geschikt. Deze boilies bevatten een lage dosis conserveringsmiddelen zodat ze (bij ons) circa 1 jaar houdbaar blijven na productie. Alles wordt verpakt in stevige en hersluitbare zakken van 2,5 kg

Als je gaat vissen op karper gebruik je in de meeste gevallen boilies. Deze boilies zijn gemaakt van gekookt of gestoomd deeg. Ze worden voorzien van geur en kleur en naturllijk ook lokstoffen. Een boilie moet het liefst zo aantrekkelijk mogelijk zijn om een grote karper te vangen. Karper vangen kost tijd en volharding.

Ze zijn er niet zo talrijk als voorntjes en een aanbeet laat ook langer op zich wachten. Een goede voercampagne met boilies zal je hier zeker bij helpen. Ook al voer je niet veel boilies, je zorgt voor vertrouwen. Er zit immers nog geen haak aan.

Ze kunnen ongestoord boilies eten zonder dat ze gevaar bemerken. Kleien beetjes voeren is al effectief. Veel is niet altijd beter. Liever 3 keer per week een paar handjes dan helemaal niet voorvoeren. Zo houd je de kosten ook wat lager.

Welke boilie kiezen?

Het kiezen van een boilie is niet moeilijk. Als je maar weet wat er in zit. Als je weet wat de voedingswaarde is en uit welke ingrediënten die komt dan kun je voor iedere situatie en jaargetijde de juiste boilie kiezen. Hoe dat werkt leggen we je graag uit op deze pagina.