Leon Nijman

Leon Nijman


Even voorstellen Mijn naam is Leon Nijman....


Ik ben nu 33 jaar en woonachtig in Zutphen Gelderland. Ik woon hier met mijn vriendin en samen hebben wij een prachtige dochter en een hond. Het vissen zit er vanaf jongs af aan al in.

Zoals bij vele met mij is het allemaal begonnen op jonge leeftijd met de vaste stok op alles wat maar wilde bijten. Op latere leeftijd werd de vaste stok ingeruild voor een werphengeltje. Heel herkenbaar voor vele van ons ;-)

Afijn sinds ik tijdens het vissen met wormen een karper haakte en deze helaas verspeelde wist ik dat ik zo'n vis ooit moest vangen! Ik was een jaar of 13 toen ik een meertje in de buurt ontdekte waar karper zwom. Een idyllische plek tussen de bossen, het duurde dan ook niet lang voordat ik hier mijn eerste karper ving.

Man wat heb ik daar ik de jaren die daarop volgde veel uren doorgebracht. Eerst met de pen en vlok daarna statisch. Sindsdien is het karpervissen er nooit meer afgegaan en heb ik vele wateren in Nederland en buitenland bevist. Van grote stuwmeren tot putjes en van rivieren tot kanaaltjes. De laatste jaren voornamelijk met de boilies van Evolution Products en dat heeft geleid tot mooie vangsten.

Op dressuur water of op de rivier voor elke visserij heeft evolution naar mijn mening erg goede producten. Heb vertrouwen in je aas en geniet van het vissen! Iedereen een goede vangst toegewenst en wie weet tot aan de waterkant :-) 

Leon
Enjoy Your Catch!
  Jan Boersma     06-05-2019 16:19     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.