Frank van Schaik

Frank van Schaik

Mijn naam is Frank van Schaik, 31 jaar en woonachtig onder de rook van Utrecht in Nieuwegein. In het dagelijks leven werk ik als buitendienst engineer voor een bedrijf wat kantoormachines en reprografische machines levert en repareert/onderhoud.

Het vissen zit er al van jongs af aan in, naast voetbal is dit eigenlijk altijd één van mijn favoriete bezigheden geweest.

Mijn huidige visserij bestaat vooral uit het vissen op de wateren waarbij een rubberboot vrijwel een must is en kanalen. Het drillen vanuit een rubberboot blijf ik fantastisch vinden. Kanalen blijven mij boeien omdat het bestand vissen nooit vaststaat aangezien ze echt overal heen kunnen.

Hiernaast reis ik gemiddeld zo’n 5 keer per jaar af naar Frankrijk. Het bevissen van de openbare wateren daar in combinatie met de prachtige natuur, lekkere temperaturen en de kans op mega vissen zijn voor mij de ingrediënten om regelmatig zuidwaarts te gaan. Dit probeer ik vervolgens zo goed mogelijk op de gevoelige plaat te leggen.

De afgelopen jaren heb ik altijd zelf mijn boilies gedraaid wat eigenlijk ook wel een hobby binnen een hobby is geworden. Helaas is dit een vrij tijdrovende klus, tijd die ik liever aan de waterkant besteed. Toen ik de kans kreeg om met het hoogwaardige aas van Evolution Products aan de gang te gaan heb ik dan ook niet getwijfeld. Ik kijk er dan ook erg uit naar de samenwerking.

Succes langs de waterkant!

Frank
    21-05-2019 20:14     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.