Boilie Enzymen
Enzymen (BIO Activator)
Reviews | Review toevoegen

Misschien heb je er wel eens van gehoord of heb je het al gebruikt, Enzymen. Deze enzymen maken je aas vele malen attractiever doordat ze het voorverteren.

Verzendkosten

€ 3,95 

Levertijd uit voorraad

Binnen 3 werkdagen

€ 3,99
Prijs per 20 gram

Voorraad : 7

Het aantal Bonuspunten wat je bij dit product ontvangt is 3
Aantal: 
In Winkelwagen >>
Op verlanglijst
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel hier je vraag via

Boilie Enzymen


Misschien heb je er wel eens van gehoord of heb je het al gebruikt, Enzymen. Bij onze Sub Zer0 Winter Boilie zit standaard een potje enzymen. Deze enzymen maken je aas vele malen attractiever doordat het voorverteerd wordt. Door dit proces worden bijvoorbeeld koolhydraten omgezet in suikers en zetmeel en eiwitten in aminozuren en peptiden die de karper kan detecteren (proeven). Pre-digested vismeel is daar waarschijnlijk het meest bekende voorbeeld van. Door je aas hiermee te behandelen vind de karper je aas niet alleen eerder, het kost ze ook veel minder moeite om de eiwitten om te zetten in voedingstoffen. Daardoor is je aas dus vele malen attractiever geworden. Instinctief zullen ze meer van jouw aas eten omdat het een makkelijke voedselbron vormt.

De beste attractie wordt verkregen door ze 2 tot 3 dagen hun werk te laten doen. 1 potje bevat 20 gram enzymen. Dit is de minimum dosering voor 1 zak ( 2,5 kg) van onze boilies. Je strooit de enzymen simpelweg over je boilies, eventueel met nog wat bait booster of een andere liquid. Daarna laat je het 2 á 3 dagen inwerken bij voorkeur op kamertemperatuur. Hoe warmer hoe sneller de werking. Let wel op dat ze niet tegen vehitting kunnen, boven de 50 graden overleven ze niet.

Bij onze freezerbaits kun je er voor kiezen om ze door ons alvast te laten behandelen met enzymen. Voor verpakken worden ze dan behandeld. Zo kunnen ze tijdens het vervoer naar jou toe vast de boilies voorverteren. Dit transport duurt meestal 24 uur dus als ze bij jou binnen komen is de start vast gemaakt. Je kunt ze dan gewoon invriezen om het proces te stoppen of je laat ze nog even lekker verder gaan. 1 tot 3 dagen is het advies. Als je dan aan het water komt en je boilies zijn ontdooit gaat het proces weer langzaam verder. Maar je boilies zijn dan alvast super attractief gemaakt en de karper zal ze eerder vinden en lekkerder vinden!

Samenstelling: Gist. Te gebruiken als vislokaas. Aanvullend diervoeder voor in het wild levende vissen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina
en worden je spaarpunten aan je account toegevoegd.

Bedankt voor de moeite!

Enjoy Your Catch!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.