DMPT dimethyl propiothetin
DMPT Dimethyl Propiothetin
8 Reviews | Review toevoegen

DMPT is een van de allerbeste eetlust en groei stimulatoren op karper gebied die tot op heden is ontdekt.

Verzendkosten

€ 6,95 

€ 6,95
Prijs per 50 gram zakje

 

Het aantal Bonuspunten wat je bij dit product ontvangt is 6
Aantal: 
In Winkelwagen >>
Op verlanglijst
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel hier je vraag via

DMPT Dimethyl propiothetin voor Karpers en andere vissen...


Wil je echt veel karpers vangen? Dan is dit hét additief wat je moet gebruiken. DMPT is de afkorting van Dimethyl Propiothetin en is een natuurlijk organisch product waar bij verschillende tests een enorm hoge response van vissen werd gemeten. Ook in de praktijk kan het toevoegen van D.M.P.T. aan je aas voor ware vreetpartijen zorgen. Voor de beste verwerking even oplossen in je vloeistoffen en dan door je mix verwerken. Het effect is echt ongekend en alle vissen gaan voor jouw aas. Het verbeterd de voedsel opname, verlaagd stress bijvoorbeeld tijdens transport. Wat bij de kweek natuurlijk van belang is, niet dat je hiermee met vissen kunt gaan slepen ;-)

Helaas! DMPT is niet (meer) toegestaan in boilies die gegeten kunnen worden, omdat het niet op de EU lijst van toegestane additieven staat. Gebruik daarom DMPT alleen in je (haak) aas wat niet gegeten kan worden. Heb je een privé vijver dan bepaal je uiteraard zelf of je het toepast. Het is niet slecht voor de vis of zijn omgeving en wordt in Azië ook in de garnalenkweek gebruikt. Daar is het wel gewoon toegestaan.

Gebruike handschoenen als je het pure product verwerkt en doe dit in een goed geventileerde ruimte. Als je de zak openmaakt merk je wel waarom.

Dosering van onze extreem pure D.M.P.T. maximaal 2 gram per kg mix! Overdoseren werkt bij dit product averechts! Je lost het makkelijk op in water evetentueel lauw water gebruiken. Zo krijg je de beste verspreiding in je mix. Bestel je meer dan 50 gram dan verpakken we dat in 1 zak tenzij je anders aangeeft. 

Voorlopig dus niet toegestaan als diervoeder, alleen te gebruiken in kunstmatig aas wat niet word gebruikt als voer (haakaas)

Analytische bestandsdelen:
Dimethyl beta propiothetin puur 98,5%

Hier nog even de technische beschrijving van DMPT


Het belangrijkste actieve bestanddeel is dimethyl-β-propiothetin (DMPT).  Het meest gebruikt is Dimethyll-p-propiothetinebromide. Het heeft het sterkste aantrekkende effect op vissen van alle bekende stoffen die  (CH3) bevatten op dit moment. Het fungeert als het beste (lok)voer voor aquatische soorten zoals vis en garnalen. Het stimuleert eerst het reukvermogen en geeft vervolgens een sterke respons met een reeks voer- en lokmiddelactiviteiten: - naderbij komen en aggregatie (geurstimulatie). Heeft effect op Bijten op het aas; - Proeven (smakelijkheid) en slikken

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Steve - 20-05-2019 18:40

Moet nog uitzoeken hoe te gebruiken, maar verzending was goed verpakt en snel!

Rudy - 09-05-2019 17:29

Top product, goede eetlust opwekker

Rene - 06-12-2018 14:34

Top product en ook snel verzonden goede service

Miroslav Nestorov - 20-04-2017 09:00

The best feed stimulant which I use.

Bjorn - 09-04-2017 09:55

Gistere vrij goede vangst gehad, eventueel mede door het product. Eerste keer dat ik het gebruikte.

Nico corten - 03-04-2017 21:34

Een van de betere eetlustopwekkers op de markt . Zou wel een potje aanraden voor het versturen , zakje was open gegaan . Voor de rest top service

Visserke79 - 22-02-2017 20:11

Snelle levering, correcte hoeveelheid. Ik dacht echter een hersluitbaar potje te ontvangen, maar dit bleek een vacuümzakje. Verder zeer tevreden over de service!

Anoniem - 16-02-2017 23:05

Top product. Eens de vis erop komt is het een wasmachine ?

Aantal

Prijs per 50 gram zakje (incl. btw)

1 of meer

€ 6,95

10 of meer

€ 6,95

20 of meer

€ 6,95

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.