Chris Hazelhorst

Chris Hazelhorst Hallo allemaal, mijn naam is Chris Hazelhorst, 29 jaar oud, gek van het karpervirus en ook aquariums zijn een van mijn grote passies.

Daarnaast ben ik vader van een geweldige dochter! Ik woon met mijn prachtige vriendin in het mooie Zwolle alleen vis voornamelijk buiten zwolle. Dit omdat het vooral erg druk is bij ons en ik dan niet lekker mijn eigen ding kan doen. Daardoor kan ik niet genieten en dat is nou juist wél de bedoeling!

Vangst of niet, ik denk dat iedere sessie leerzaam is en alleen daarvan kan ik al genieten. Ik vis veelal met een vaste vismaat, leuk om van elkaar te leren, en uiteraard gezellig om de mooiste hobby te delen!

Kanalen, putjes en de wat grotere wateren trekken mij enorm aan, en de machtige Ijssel blijft ook door mijn hoofd spoken? Gewichten doen mij niet zoveel, ik geniet van alle karpers, daar doen we het uiteindelijk voor!

Ik ben van mening dat kwalitatief aas zeer zeker meer of eerder vis op zal leveren, en hierbij sluit het aas van Evolution Products naadloos aan op mijn visserij.

Kortom, thuis vang je ze niet ga er lekker op uit en vergeet vooral niet te genieten van alles om je heen!

Enjoy Your Catch!
Chris
    15-05-2019 17:22     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.