Evolution Products - Boilies kopen?

Ga maar eens bij jezelf na, hoe kies jij een boilie? 


Karpervissen met Boilies, het meest populaire aas voor karpers. Maar hoe kies je een boilie. Waarschijnlijk baseer je die keuze op het uiterlijk van de boilie (kleur, grofheid) en de geur. Hoe harder het stinkt hoe beter de vangst is vaak de gedachte. Of juist een heerlijke fruit geur. Daar moet die karper toch wild van worden zou je zeggen...

Maar niets is minder waar. Die twee factoren hebben waarschijnlijk de minste invloed op de vangsten van karpers. Maar, voor bedrijven geldt, je moet eerst de karpervisser vangen! En wij mensen zijn nu eenmaal erg op onze eigen zintuigen. Dus wat onze ogen en neus ons vertellen zorgen voor de doorslag. Lekker makkelijk en niet te lang bij stilstaan.

Maar wat nou als wij je vertellen dat je (veel) meer gaat vangen als je er nog een lichaamsdeel bij betrekt. Juist, je hersens. Die heb je niet voor niks toch...

Nadenken over je boilie keuze zorgt er echt letterlijk voor dat je vangsten kunnen verdubbelen of nog meer...

Ook de prijs zegt helemaal niks over de inhoud, het etiket zegt alles... Door te lezen wat de voedingswaarde is en de ingrediënten waarmee die tot stand komt kun je heel goed inschatten wat voor soort boilie het is en hoe je daarmee het juiste aas kiest voor jouw situatie. 

Bij ons gaat het niet om geur en kleur, maar om de voedingswaarde, hoe je daarmee de juiste boilie kunt kiezen en daarmee dus meer gaat vangen. Simpelweg omdat je weet wat je doet in plaats van te gokken op een aanbeet omdat iemand zegt dat die boilie zo goed is. Als je de karper iets biedt om voor terug te komen, zoals een voedzame boilie dat doet dan zul je zien dat je steeds meer begint te vangen.


Maar welke boilie kun je dan het beste kiezen? Download daarvoor onze gratis unieke boilie keuzhulp. Daarin leggen we je uit hoe je je keuze kunt maken.

Gratis Boilie Keuze Hulp

Vul hier je gegevens in waar de Gratis Boilie Keuze Hulp naar toe gestuurd mag worden. We sturen je dan de komende tijd alle info die je gaat helpen aan meer vangsten..

 
 
In onze artikelen lees je hier nog veel meer over, of download de boilie keuze hulp en je ontvangt alle info lekker makkelijk per mail.


Wij zijn Evolution Products, Wij helpen je meer karpers te vangen..

 

Meer dan 292 positieve karpervissers laten je graag weten waarom ze hun boilie bij Evolution Products kopen. Dat lees je hieronder in de reviews of klik gewoon hier op de link.


Nog meer weten over ons voordat je iets koopt? Dat is logisch, kijk gerust even op de Over Ons pagina....


Enjoy your catch!​

 

Reviews over Evolution Products Boilies

Karper Artikelen