Hoogwaardige Boilies al sinds 2006

Met de komst van onze eigen boilielijn in 2015 konden we onszelf dan echt "boiliefabriek" gaan noemen. Maar dan niet zo'n grote fabriek waar alles draait om de massa.

Onze passie is nou juist om voor iedere mix iets aparts te bedenken. Voor iedere klant die zijn eigen recept wil laten draaien een unieke mix samen te stellen.

Samen hebben we jarenlange ervaring als karpervissers en ook al lange tijd in het maken van boilies. Daarmee weten we jouw aas een meerwaarde te geven zodat jij meer kunt gaan vangen.

Vissen moet leuk blijven, voor de vis en de visser. Wij kijken naar de voedingswaarde van het aas en later pas naar de prijs. Vitamines, mineralen, vetzuren en aminozuren spelen allemaal een hoofdrol in je aas. 

De goedkoopste boilies maken we niet. Dat willen we ook niet. We willen meerwaarde bieden aan iedere karpervisser die zijn hobby serieus neemt. 

Perfect ronde boilies maken we ook niet, afwijkende vormen zijn voor de karpers absoluut geen probleem, misschien zelfs nog wel beter ook! Onze mixen rollen  ook niet perfect, het recept is prioriteit nummer 1. Dan maar niet helemaal rond, vangen doen ze zeker niet minder.

In binnen- en buitenland leveren we inmiddels onze boilies en andere producten aan vele karpervissers en dat zullen we komende jaren met veel passie en plezier blijven doen.

Wij zijn Jan en Aldert, wij zijn Evolution Products!
Ow ja, om het voor iedereen leuk te houden:

Hanteren we eerlijke prijzen, dat is voor beide partijen wel zo leuk
Betalen we de helft van de verzendkosten voor je
Betalen we vanaf 75 euro alle verzendkosten voor je
Sturen we je graag onze beste en leukste vis tips 
(schrijf je hier in en ontvang een leuk cadeautje)

Wil je meer lezen over de voedingswaarde van (onze) boilies? Lees dan ons artikel over wat er in jouw boilies zit hier...

Enjoy your catch!​

Wat onze klanten zeggen:

Karper Artikelen